Yarar ve Tunçbilek'ten adaylara manevi destek

 Yarar ve Tunçbilek

Kırıkkale eski Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek ilçe Belediye Başkan adaylarını ziyaret turunu sürdrüyor. Yarar ve Tunçbilek önceki gün de Keskin ve Yahşihan başkan adaylarını ayrı ayrı ziyaret ederek ha

MANEVİ DESTEK VE GÜÇ GÖSTERİSİ
MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Ömer Sümer ve MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’a Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale eski Belediye Başkan Aday Adaylarından Serdar Yarar ve Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek, nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler. Yapılan ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alan Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Tunçbilek " Ülkü ocakları olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ülkücülük kardeşliği ve birlik olmayı gerektirir. Gün birlik olma günüdür. İnşallah belediye başkanlığını kazanarak bu birlik ve beraberliğin meyvesini alacağız’ sözlerine yer verdi.
ADAYLAR ZİYARETTEN MEMNUN KALDILAR
Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Ömer Sümer ve MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz ise ülkücülerin bu birlik ve beraberliği gösterdiği sürece her yerde seçimi kazanabileceklerini ifade ederek Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek`e, yönetim kurulu üyeleri ve Serdar Yarar’a ziyaret dolayı teşekkür ettiler. Gerek Kırıkkale merkezde gerekse ilçelerde Milliyetçi Hareket Partisi`nin adaylarının çok güçlü ve başarılı olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale eski Belediye Başkan Aday Adaylarından Serdar Yarar `Bizlerin en büyük mutluluğu Kırıkkale’deki tüm Belediyelerde Üç Hilalli bayrağımızın dalgalanmasıdır’ dedi. Yarar, `Herkes çok iyi bilmelidir ki Merkezde ve ilçelerde gücümüzün yettiğince MHP‘nin başarısı için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ülkücülük bunu gerektirir. Üç hilalin belediyelerin burçlarında dalgalanmasının gururu bizlere yetecektir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. ‘ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız